Hoe werkt onze Administratie Service

Onze administratieservice is speciaal opgezet om u te ondersteunen in uw administratie. Wij komen voor een eerste gesprek vrijblijvend bij u thuis om rustig met u alles door te spreken. Deze afspraak kan op een doordeweekse dag zijn, maar dit kan ook in het weekend of op een avond als dat u beter uit komt. Bij dat gesprek mogen kinderen, familieleden of een andere vertrouwenspersoon aanwezig zijn. U bepaalt immers zelf met wie u zaken wilt doen. Uw bankzaken zijn zeer vertrouwelijk en wil graag van tevoren weten of deze ook in vertrouwde handen zijn. Onze persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat u van tevoren weet aan wie u uw persoonlijke zaken toevertrouwd.

Wij hebben een drietal abonnementen om u optimaal van dienst te kunnen zijn. Maar uiteraard is het ook mogelijk om ons periodiek of incidenteel te vragen om hulp, we zijn er immers om u te helpen!

Als u besluit om een abonnement te nemen bij ons, dan starten we met het maken van een overzicht van uw bestaande administratie. We archiveren en ordenen uw bescheiden en maken – indien u dat wenst – papieren uitdraaien van uw gegevens zodat u alles goed kan nakijken. We maken indien u dit wenst ordners aan voor uw bankzaken, zorgverzekeringszaken en zorgen ervoor dat verzekeringspolissen op orde zijn. We zorgen ervoor dat u een postmap krijgt en vanaf dat moment bewaart u alle post die binnenkomt in deze map. Als u alle post en bankzaken digitaal wilt bewaren helpen wij u met het aanmaken van mappen op de computer en het op orde brengen van uw digitale archief. Periodiek nemen we samen de post door en behandelen we uw administratie. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw financiën altijd op orde zijn. Indien u dit wenst houden wij uw mantelzorgers of familieleden via e-mail op de hoogte van uw situatie. 

Kennismaken met naasten

Indien u dat wilt maken we graag kennis met uw familieleden of naasten. Wij begrijpen het dat uw familieleden of naasten graag willen weten wie de administratie gaat regelen. Wij zijn immers degene die regelmatig bij u op bezoek komen. We willen daarom graag kennismaken met de mensen die u vertrouwd en die dicht bij u staan.