Soms lukt het niet om zelf de administratie te blijven doen. Dat kan komen door ouderdom, maar ook door een ziekte of een opname in een ziekenhuis of revalidatiecentrum. De buren, kinderen of een huishoudelijke hulp worden hier soms voor gevraagd. Ondanks alle goede bedoelingen neemt het risico op financieel misbruik daardoor toe. De overheid heeft een speciaal traject opgestart om onder meer (financieel) misbruik onder ouderen meer onder de aandacht te brengen bij hulpverleners, zorgverleners, familieleden en mantelzorgers.

Novakh Administratie Service is speciaal voor particulieren die hulp willen bij het doen van hun (digitale) administratie, aangifte inkomstenbelasting en/of aangifte erfbelasting. Wij helpen ook bij aanvragen en het indienen van declaraties van uw zorgverzekeraar. Als onafhankelijk adviseur verzorgen wij uw administratie tegen een vast tarief. Dat kan ons uurtarief zijn, of het tarief van een abonnement. Zo weet u (of uw kinderen) van tevoren waar u aan toe bent.

Novakh is een vertrouwd adres voor uw administratie. De afgelopen jaren zijn er veelvuldig misstanden in de media gekomen van ouderen die financieel worden uitgebuit. We kennen de verhalen van de hulp die elke week geld haalt voor de oudere buur en daarbij ook ‘even wat geld haalt’ voor de eigen boodschappen. Vooral ouderen worden hierin steeds kwetsbaarder. Juist het digitale tijdperk zorgt ervoor dat zij de grip op hun financiën dreigen kwijt te raken. Daarom is Novakh er, om samen met de betrokkene een administratie op te zetten die weer duidelijk en overzichtelijk is. Desgewenst maken we gewoon weer een ouderwetse papieren ordner aan waarin we de bankbescheiden bewaren. Dankzij de digitale kennis van Novakh kunnen we de digitale en analoge techniek koppelen zodat de regie weer in handen is van u zelf!

Novakh helpt u zodat u het overzicht weer heeft!